ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ROTREX

Η πατέντα Rotrex

Το μυστικό πίσω από την υψηλή απόδοση, την απαράμιλλη αξιοπιστία, τις περιορισμένες διαστάσεις και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του Rotrex είναι το υψηλής τεχνολογίας σύστημα μετάδοσης της περιστροφικής κίνησης του Rotrex. Οι κομπρέσορες Rotrex βασίζονται σε ένα πατενταρισμένο σύστημα μετάδοσης με “πλανήτες” το οποίο επιτυγχάνει υψηλές ταχύτητες περιστροφής. Σημαντικές τεχνολογίες και μηχανολογική προσπάθεια έχουν εφαρμοστεί στην εξέλιξη του Rotrex προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή απόδοση παράλληλα με την αξιοπιστία του Rotrex.

Οι πολύ υψηλές ταχύτητες και ο περιορισμένος θόρυβος είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του Rotrex έναντι των συμβατικών συστημάτων με γρανάζια.

Το πατενταρισμένο σύστημα του Rotrex μεταδίδει την κίνηση μέσω δυνάμεων τριβής σε κυκλικά περιστροφικά εξαρτήματα. Το σύστημα βασίζεται σε ένα “ελαστικό δαχτυλίδι” το οποίο έχει την κατάλληλη προ-φόρτιση για να εξασφαλίζει την επαφή των περιμετρικά περιστρεφόμενων «πλανητών» με τον κεντρικό άξονα.

Αυτό το πατενταρισμένο φαινόμενο “ράμπας” αυξάνει την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία όλων των κινουμένων μερών καθώς αυτό-ρυθμίζει την μεταφορά ροπής ανάλογα με το ποσό της ροπής που ασκείται στην είσοδο του συστήματος.

Για την περαιτέρω αύξηση της απόδοσης του συστήματος, χρησιμοποιείται ένα ειδικό υγρό λάδι “πρόσφυσης”, το Rotrex SX100. Αυτό το υγρό είναι τελευταίας γενιάς και η χημική του σύσταση βασίζεται σε ελαιώδεις ουσίες συνθετικών υδρογονανθράκων.

Σχεδιασμένο ειδικά για χρήση με τους κομπρέσορες Rotrex, το SX100 στιγμιαία αυξάνει το ιξώδες του σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Έτσι ενισχύει την μετάδοση της περιστροφικής κίνησης καθώς εξασφαλίζει την ιδανική δύναμη τριβής μεταξύ όλων των εξαρτημάτων που περιστρέφονται, ενώ παράλληλα τα ψύχει και τα προστατεύει.

Αυτό το εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην φυγοκεντρική συμπίεση, η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλή αδιαβατική απόδοση και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνουν στον κομπρέσορα Rotrex το ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι των άλλων μορφών υπερτροφοδότησης.

Ποιότητα Κατασκευής

Οι Rotrex και τα αξεσουάρ τους σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Δανία. Όλα τα μοντέλα Rotrex έχουν εργοστασιακή εγγύηση για τρία χρόνια!

Κάθε προϊόν της Rotrex, από τη σύλληψη μέχρι τη διάθεσή του στην αγορά, περνά μέσα από μια αποδοτική και αυστηρή διαδικασία ανάπτυξης και βελτίωσης ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Όλη η διαδικασία καθοδηγείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της Rotrex σε συνεργασία με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες για να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη. Πριν την τελική διάθεση στην αγορά, κάθε προϊόν περνά από πλήρως ελεγχόμενες εξαντλητικές δοκιμές έγκρισης.

Η τεχνολογία μετάδοσης κίνησης μέσα σε κάθε Rotrex απαιτεί εξαιρετικά ακριβή υλικά και συναρμολόγηση. Η κατασκευή του είναι μια διαδικασία εξαιρετικά τελειοποιημένη, που περιλαμβάνει έλεγχο ποιότητας και στενή παρακολούθηση της γραμμής παραγωγής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του πατενταρισμένου συστήματος μετάδοσης είναι:

Αξιοπιστία: περιστρεφόμενα μέρη με φαινόμενο «ράμπας» το οποίο προστατεύει από υπερβολικές καταπονήσεις

Χαμηλός θόρυβος – απουσία γραναζιών: οι περιστρεφόμενοι «πλανήτες» προσφέρουν χαμηλό θόρυβο και λιγότερους κραδασμούς

Όλα τα εξαρτήματα και αξεσουάρ κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους υπερσυμπιεστές Rotrex ώστε να εξασφαλίσουν υψηλή αξιοπιστία και ικανοποίηση στον πελάτη. Όταν παραγγέλνει κανείς υπερσυμπιεστή Rotrex υπάρχει διαθέσιμη μια γκάμα από τροχαλίες διαφόρων μεγεθών. Το στάνταρ σύστημα λίπανσης περιλαμβάνει δοχείο λαδιού, φίλτρο, σωληνώσεις, συνδέσεις και σφικτήρες. Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε πάντοτε γνήσια αξεσουάρ Rotrex μαζί με τον υπερσυμπιεστή Rotrex στο αυτοκίνητό σας.